Mennyibe kerűl? Mitől függ a duguláselhárítás ára?

Egy duguláselhárítás ára több dologtól függ, azaz több mindent kell figyelembe venni. Ez egy olyan szolgáltatás ami mind fizikailag és mind lelkileg megterheli az embert a szagokról nem is beszélve. Nem csoda, hogy nem sokan csinálják Magyarországon és akik csinálják azok is túlterheltek. A ára ezen a településen ugyan annyiba kerül mintha a szomszédba kellene menni. Ugyanis cégünk nem számol fel kiszállási díjat.

Mégis mitől függ a ára?

Nálunk mindig FIX az ára! Nem nézzük, hogy Pest megyén belül hová kell menni és azt sem, hogy hány óra van. Nálunk 1 dologtól függ a ára attól, hogy Ön visszatérő ügyfél vagy nem. Ugyanis akik velünk végeztetik folyamatosan a dugulásokat azoknak kedvezményt is adunk.

Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

Minden duguláselhárítás minimum 18.000 ezer forinttól kezdődik és 35.000 ezer forintig között szokott végződni. A probléma jelleg fogja eldönteni, hogy 18 vagy 35 ezer vagy 60 ezer forint lesz a végösszeg. 1 dolog viszont biztos: az ár mindig FIX marad. A helyszínre érkezve sem fog változni.
FIGYELEM! A weboldalon lévő áraink nem azok az árak, amit fizetni fog az ügyfél! Ez csak arra szolgál, hogy egy képet kapjunk arról, hogy milyen keretek között érdemes gondolkodni. Tényleges összeget, akkor lehet mondani ha már tudjuk a pontos feladatot.

TRIFFA duguláselhárítás tájékoztató jellegű árai:

100% garancia 7 napon át a duguláselhárításra!

Híja éjjel és nappal elérhető telefonszámunkat és érdeklődjön lehetőségeiről!